Når en skal på utveksling, er det en del ting som må gjøres i forveien. Blant annet må man fylle ut en hel haug med papirer, ta vaksiner, reise til ambassaden og man må på enkelte møter. Jeg er egentlig ferdig med alt som skal gjøres, har bare en vaksine igjen og ambassadebesøk.

For to uker siden var jeg og mamma i Oslo for å dra på Get Ready møte. Vi måtte reise ned til Oslo fordi jeg bor i en ganske liten by, og Explorius holdt ikke møter i nærheten her. Get Ready møte er et obligatorisk møte for alle utvekslingsstudentene som reiser med Explorius. Det at jeg og mamma måtte reise til hovedstaden var helt greit, spør du meg. Vi landet på Gardermoen på fredags ettermiddag og la oss inn på hotell rett ved Karl Johan. Lørdagen sto vi opp tidlig og spiste en deilig hotellfrokost før vi gikk ut for å se litt i butikker. Vi gikk faktisk fra klokken 11 til 18 og shoppet, gjett om jeg koste meg, jeg som elsker shopping. Senere på kvelden gikk vi ned til Aker brygge og fant oss en koselig restaurant. 

Søndagsmorgen møtte vi opp på Nasjonalgalleriet, hvor møte ble holdt. Møte varte fra 11-17. Dette møte var faktisk veldig interessant, var en del jeg viste fra før, men også en del nytt. Jeg tror nok vi alle utvekslingsstudentene som var der ble en god del klokere på hvordan vi skal håndtere en hver situasjon som kan dukke opp i løpet av utvekslingsåret.

Det var også gøy å møte andre utvekslingsstudenter, mye enklere å snakke om utvekslingsåret med dem. Vennene mine er nok utrolig lei av at jeg snakker om det hele tide, hehe.

Alt i alt var det en utrolig koselig helg  sammen med mamma. Kvalitetstid♥

-Guro

 

#utveksling #usa #hverdag #oslo


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Guro Lian
Jeg er en 17 år gammel jente som reiser på utveksling til Colorado, USA skoleåret 17/18. Organisasjonen jeg reiser med er Explorius og underorganisasjonen min er ICES. Håper du vil følge med på året mitt i USA! Still gjerne spørsmål :)
Arkiv


· Juni 2017Kategorier


· Blogg · Før avreiseLinker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits