Hei, mitt navn er Guro. Jeg er ei 17 år gammel jente som går første året på videregående skole. Høsten 2017 reiser jeg på utveksling til USA. Dette er noe jeg har drømt om i mangemange år, og endelig er året kommet. Jeg har fått vertsfamilie i staten Colorado og gleder meg super masse til å reise i midten av august.

Jeg er veldig spent på alt som vil skje det neste året. Nå er det bare 73 dager til jeg setter meg på flyet. Første stopp er New York i noen dager, før jeg reiser videre til Colorado for å møte vertsfamilien min. Kan nesten ikke vente med å starte reisen min.

Hvis det er noe du lurer på, er det bare å spørre i kommentarfeltet så svarer jeg så fort som mulig.

 Processed with VSCO with a5 preset

♥Guro


Guro Lian
Jeg er en 17 år gammel jente som reiser på utveksling til Colorado, USA skoleåret 17/18. Organisasjonen jeg reiser med er Explorius og underorganisasjonen min er ICES. Håper du vil følge med på året mitt i USA! Still gjerne spørsmål :)
Arkiv


· Juni 2017Kategorier


· Blogg · Før avreiseLinker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits